Fogás: egyéb, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 20 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A zöldségeket megmosom.A jégsalátát felcsíkozom, a paradicsomot negyedelem, és egy tálba teszem. A kagylóról lecsepegtetem az olajat, és a salátára szórom. A natúr joghurtba belenyomom a fokhagymát, belekeverem a kaprot, borsot, és a fél citrom levét, majd a salátára öntöm.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Ki kell próbálni, mert nagyon fincsi.
|
|
|
|
0 komment
|
0 ember kedveli
|
dori37
2013.12.14 20:46
|
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
zöldségeket megmosom, jégsalátát felcsíkozom, paradicsomot negyedelem, tálba teszem, kagylóról lecsepegtetem, salátára szórom, natúr joghurtba, salátára öntöm, fokhagymagerezd, kagylókonzerv, lecsepegtetem, paradicsomot, szerecsendió, Kagylósaláta, zöldségeket, felcsíkozom, belekeverem, jégsalátát, belenyomom, fokhagymát, negyedelem, paradicsom, joghurtba, kagylóról, jégsaláta, megmosom, salátára, próbálni, salátára, reszelt, joghurt, szórom, borsot, citrom, jégsaláta, kagylókonzerv, paradicsom, joghurt, fokhagymagerezd, citrom leve, reszelt szerecsendió, kapor, bors,
|
|
|
|
|